District-S, Personal Trainers Eindhoven

Afvallen

Talloze shakes, maaltijdvervangers en repen verder en nog geen kilogram afgevallen? Voor veel mensen is dit helaas de harde realiteit. Overtollige kilo’s verliezen is moeilijker dan je vaak denkt en vergt buiten doorzettingsvermogen ook de nodige kennis van het menselijk lichaam. Waar een wil is, is een weg; daar zijn wij bij District-S Personal Training van overtuigd. Hoe ambitieuzer jouw sportieve doelen zijn, hoe leuker we het vinden. Met wekelijks variërende en uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en de nodige sessies op het gebied van mental coaching zetten we alles op alles om jouw doelen te bereiken. Samen werken we aan een betere versie van jezelf en stomen we je klaar voor de toekomst.

Intakegesprek plannen

De voordelen op een rijtje

 • Trainen met de juiste techniek

  We leren je waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Zo verkleinen we de kans op blessures aanzienlijk en komt het behalen van jouw sportdoel niet in het gedrang.

 • Veranderen van binnen naar buiten

  Op wilskracht kun je het roer tijdelijk omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes uit je leven te bannen werken we samen aan een oplossing voor de lange termijn. Daar heb je pas echt iets aan!

 • Persoonlijke voedingsschema’s

  Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor voeding bedoeld is; als brandstof en bouwstof voor je lichaam.

 • Verantwoord en duurzaam afvallen

  Trainen met een personal training geeft op de lange termijn écht resultaat. Met onze verantwoorde werkwijze streven we naar een vitaal bestaan, een gezond gewicht en een gelukkig leven.

Gratis kennismakingsgesprek inplannen? Ja, ik ga ervoor