Afvallen

District-S
KENNISMAKING

Afvallen

District-S
KENNISMAKING

Afvallen met District-S Personal Training

Talloze shakes, maaltijdvervangers en repen verder en nog geen kilogram afgevallen? Voor veel mensen is dit helaas de harde realiteit. Overtollige kilo’s verliezen is moeilijker dan je vaak denkt en vergt buiten doorzettingsvermogen ook de nodige kennis van het menselijk lichaam. Bij District-S Personal Training helpen we je met persoonlijke begeleiding en uitdagende trainingen om af te vallen.

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Ons lichaam zit complex in elkaar. Wil je kilo’s verliezen, dan moet je eerst weten hoe dit proces bij je werkt. Afvallen heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, namelijk niet alleen maar met calorieën te maken. Hier komen veel meer zaken bij kijken. Een professional die als helpende hand met je meekijkt, adviseert, motiveert en inspireert is dan ook geen overbodige luxe.

District-S Personal Training’s werkwijze

Met jouw afvaldoel in ons achterhoofd stellen we een plan van aanpak op waarin voeding, beweging en coaching centraal staan. Met uitdagende work-outs en coachingsessies drijven we je tot het uiterste, zowel op fysiek als mentaal vlak. Onze voedingsdeskundige stelt wekelijks persoonlijke voedingsschema’s op. Deze schema’s zijn volledig afgestemd op jouw lichaam in combinatie met je streefgewicht. We dragen er zorg voor dat je alleen binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Stap voor stap leer je anders te eten, waardoor je naar verloop van tijd alle kennis en kunde in huis hebt om het zelf voort te zetten.

Ja, ik wil afvallen met persoonlijke begeleiding

10 tot 20 kilo afvallen, het kan écht! Laat vandaag nog je gegevens achter. 

Binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens ons eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we jouw wensen onder het genot van een kop koffie of thee. Zet vandaag de eerst stap op weg naar een gezond, fit en strak lichaam.