District-S, Personal Trainers Eindhoven

Personal Training

Tijdens wekelijks variërende trainingen werk jij je onder begeleiding van jouw vaste personal trainer in het zweet. Je wordt keer op keer tot het uiterste gedreven. Natuurlijk is er op z’n tijd ruimte voor een lolletje, maar je gaat in de 60 minuten durende work-out vooral aan de slag met techniek, uithoudingsvermogen en kracht. Week na week verleggen we jouw grenzen om zo resultaat te behalen én te behouden. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of ‘wonderpillen’.

Proefles aanvragen

De voordelen op een rijtje

 • Trainen met de juiste techniek

  We leren je waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Zo verkleinen we de kans op blessures aanzienlijk en komt het behalen van jouw sportdoel niet in het gedrang.

 • Geen smoesjes

  Jouw personal trainer begeleidt, motiveert en adviseert je op een verantwoorde manier en geeft je nét dat zetje in de rug op het moment dat jij dat o zo hard nodig hebt.

 • Persoonlijke voedingsschema’s

  Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor voeding bedoeld is; als brandstof en bouwstof voor je lichaam.

 • Effectief trainen en tijd besparen

  Jouw personal trainer stelt vanuit eigen kennis en kunde een persoonlijk trainingsschema op, geheel afgestemd op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

Gratis kennismakingsgesprek inplannen? Ja, ik ga ervoor