Personal Training in Eindhoven

District-S
KENNISMAKING

Personal Training in Eindhoven

District-S
KENNISMAKING

Personal Training met District-S

Heb je altijd gedacht dat personal training alleen voor bekende Nederlanders is weggelegd? Niets is minder waar! Bij District-S Personal Training bieden we tegen een gereduceerd tarief work-outs in een een-op-eensetting aan.

Waar een wil is, is een weg

Wat is jouw doel? Afvallen of juist op gewicht blijven? Herstellen van een blessure of na langdurige ziekte? Conditie opbouwen of spiermassa kweken? Waar een wil is, is een weg; daar zijn wij bij District-S Personal Training van overtuigd. En hoe ambitieuzer jouw sportieve doelen zijn, hoe leuker we het vinden. Met wekelijks variërende en uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en de nodige sessies op het gebied van mental coaching zetten we alles op alles om jouw doelen te bereiken. Samen werken we aan een betere versie van jezelf en stomen we je klaar voor de toekomst.

Werk aan de kwaliteit van je leven

Tijdens wekelijks variërende trainingen werk jij je onder begeleiding van jouw vaste personal trainer in het zweet. Je wordt keer op keer tot het uiterste gedreven. Natuurlijk is er op z’n tijd ruimte voor een lolletje, maar je gaat in de 60 minuten durende work-out vooral aan de slag met techniek, uithoudingsvermogen en kracht. Week na week verleggen we jouw grenzen om zo resultaat te behalen én te behouden. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of ‘wonderpillen’. 

De voordelen van personal training op een rijtje

✔ Trainen met de juiste techniek
We leren je waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Zo verkleinen we de kans op blessures aanzienlijk en komt het behalen van jouw sportdoel niet in het gedrang.

✔ Effectief trainen en tijd besparen
Jouw personal trainer stelt vanuit eigen kennis en kunde een persoonlijk trainingsschema op, geheel afgestemd op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Geen smoesjes
Jouw personal trainer begeleidt, motiveert en adviseert je op een verantwoorde manier en geeft je nét dat zetje in de rug op het moment dat jij dat o zo hard nodig hebt.

✔  Persoonlijke voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor voeding bedoeld is; als brandstof en bouwstof voor je lichaam.

✔ Veranderen van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je het roer tijdelijk omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes uit je leven te bannen werken we samen aan een oplossing voor de lange termijn. Daar heb je pas echt iets aan!

✔ Verantwoord en duurzaam afvallen
Trainen met een personal training geeft op de lange termijn écht resultaat. Met onze verantwoorde werkwijze streven we naar een vitaal bestaan, een gezond gewicht en een gelukkig leven.

Kennismaken

Wij kunnen wel hoog van de toren blazen over hoe uitdagend en leuk onze personal trainingen zijn, maar we hebben veel liever dat jij dit zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis les aan. Zo maak je kennis met onze gym en met je misschien wel toekomstige personal trainer in Eindhoven. Dit om uiteindelijk een weloverwogen keuze te kunnen maken.